Megtörjük a csendet.

Hosszas és kimerítő zenésztárs keresés után megtaláltuk a dalos pacsirtánkat Csárádi Róbert (Dönci) személyében. Illetve a basszusgitáros poszton is történt változás. Aki innentől kezdve szaggatja az 5 húrost nem más, mint Tóth Gyula István.

Drága Bencénk úgy döntött, hogy felhagy teljes mértékben a zenéléssel, így ezúton is nagyon sok sikert kívánunk neki, brutál jó volt együtt zúzni.

Na de itt a jelen. Az új tagsággal végre elkészítettük nektek az első, 11 dalt tartalmazó debütáló nagylemezünket Őrizetlenül címmel, ami október első hetében fog megjelenni a HammerWorld magazin mellékleteként.

Ezt megelőzően, szeptember 2. hetében még egy videoklip is érkezik majd, melynek premierje a HammerWorld oldalon lesz látható. Szóval a gépezet elindult, legyetek résen!

Természetesen októbertől – ha a helyzet engedi – lesznek koncertek is. Sőt, már a lemezbemutató koncertünk dátuma is adott, október 30 – Analog Music Hall.

Ja, és még fotózkodtunk is a Gánti Bauxitbányában.

#pennhurst #pennhurstband #pennhurstzenekar #metal #modernmetal #numetal #gant #gantibauxitbanya #videoklip #elsolemez #debutalolemez #orizetlenul